A 3B ÜVEGES Kft. már több mint 100 éve áll a vevők rendelkezésére. A jelenlegi cég alapítójának nagyapja már 1905-ben üveges műhelyt hozott létre Kispesten. Böszörményi Tibor 1968-tól nagybátyjánál dolgozott, majd a sikeres mestervizsga után, 1977-től lett önálló kisiparos, akkori szóhasználattal: maszek. Fiai közül Zsolt 1982-től, Péter pedig 1989-től dolgozik mint üveges. Ők 1993-ban tettek sikeres mestervizsgát, és azután hárman létrehozták a Kft.-t.

Az elmúlt évtizedekben sokat fejlődött az üveges szakma, és persze a mi cégünk is. A kezdeti 16 m2-es bérelt műhelyből egy 120 m2-es saját épületbe költöztünk. 2000-ben jöttünk a mai, saját tulajdonú telephelyre ahol már több mint 600 m2 áll rendelkezésünkre. Itt nagyobb raktárkészlet áll rendelkezésre, és elférnek az utóbbi 10-15 év folyamatos beruházásainak eredményeként vásárolt gépek, melyekkel a mai legkorszerűbb eljárásokat tudjuk alkalmazni.

Nem csak “sima átlátszó” un. float üvegeket használunk fel, hanem színes, mintás, hő- és fényvisszaverő, ragasztott vagy edzett biztonsági stb. üveget is melyek alkalmazhatók belsőépítészethez, konyhaszekrényekhez, bútorokhoz is. Üvegeinket tudjuk csiszolni, fazettázni, gravírozni, fúrni, festeni, hajlítani, ragasztani, amit csak Ön elképzel. Edzett üvegekből zuhanykabint, irodai üvegfalakat, átlátszó padlókat, korlátokat és különleges láthatatlan ragasztással látványos üvegbútorokat is készítünk. Termékeink rendelkeznek a ma már kötelező CE minősítéssel.

Ötletei megvalósításában rendelkezésre állnak mestereink és jól képzett szakmunkás csapatunk. Díjtalan szolgáltatásaink közé tartozik a szaktanácsadás, árajánlat készítés, komplex lebonyolítás. Kedvező árakkal, kiváló minőséggel, rövid határidőkkel várjuk a kivitelezők, asztalosok, lakatosok…

és az Ön megrendelését is!